traducció - translate - traducción

3.8.14

QUI PAGA LA FESTA A SOCIETAT CIVIL CATALANA?

#SpanishCorrupció Societat Civil Catalana, complicitats i patrocinis foscos

La desesperació a Madrid davant el procés català ha fet possible el naixement d’una entitat amb poc recolzament popular i amb molt de recolzament del poder econòmic i mediàtic


El pompós nom, Societat Civil Catalana, ho diu tot, un nom que falseja el que és l’entitat, de societat civil catalana no en té res, tot lo contrari, tota la seva feina es base en castigar la veritable societat civil catalana, i ho fa amb molt suport de diners i dels grans mitjans de comunicació espanyols i també de catalans. Són quatre gats però els diners els hi surten per les orelles, i sobretot el gran suport mediàtic de la caverna mediàtica però també de certs mitjans del país que per “esnobisme” i no ser acusat de sectaris els hi donen sobre representació. L’entitat unionista els hi serveix a la dreta espanyola per tenir lligats als sectors i pensadors de l’esquerra amb un sol objectiu abatre la democràcia a Catalunya, i tenen empresaris i polítics disposats a invertir molts diners, però ho tenen perdut, la #ViaUlster no té res a fer a Catalunya.
A SOCIETAT CIVIL CATALANA LI SURTEN ELS DINERS PER LES ORELLES

A diferència de la veritable societat civil catalana que es paga la festa, a l’entitat unionista els regalen diners directa o  indirectament i per aquest motiu una entitat sense quasi socis, disposa de 100.000 euros per fer un acte a Tarragona  que, malgrat tot,  serà un fracàs.

#PagaLara Embogit amb el procés el president del Grup Planeta ha posat tot el seu imperi mediàtic i econòmic al servei de rebentar el procés català cap a la independència

Antena 3 i La Sexta són les eines principals per carregar-se el procés i el naixement de Societat Civil no és casual, Lara i altres prohoms espanyols portaven temps exigint fer les coses d’una altra manera contra el sobiranisme, però malgrat el suport milionari i mediàtic el que provoquen és augmentar l’odi contra els catalans, una manera idiota de tirar-se pedres a la teulada promocionar indirectament un boicot des d’Espanya als productes i empreses catalanes i també a la seva i al seu imperi.

Ballesteros facilita l’acte i augmenta els lligams entre la dreta unionista i l’esquerra mal anomenada federalista

Joaquim Coll ideòleg de “la festa del seny i l’estelada” personifica la resposta a la versió moderna en que se semblen un espanyol de dretes i un d’esquerres, ell unifica i intenta posa la seva ideologia al servei de la dreta espanyola, i aquesta, molt més intel·ligent, compra i facilita que les esquerres i les dretes espanyoles trobin un punt de confluència i, sobretot, una eina per fer mal a la veritable societat civil catalana. Ballesteros vol conservar l’alcaldia ni que sigui amb el suport de la dreta més unionista, i l’acte de Societat Civil de l’Onze d setembre a Tarragona li obra les portes.

Mitjans de comunicació catalans són falsament acusats de falta de pluralitat i donen cobertura de forma sobredimensionada a entitats com Societat Civil Catalana

No és de rebut que una entitat tant minoritària com aquesta, que s’envolta d’elements de l’extrema dreta més propers a la violència tingui via lliure per ser presents als mitjans públics catalans i també privats. No solament abusen de TVE en català (que controlen els del PP) sinó que sota amenaces resten sobredimensionats ens els mitjans de casa nostra, ben al contrari del que passa en els mitjans de comunicació espanyols en relació a les entitats que defenses el procés.
__________________________________________________________


Qui és qui a Societat Civil Catalana


Retrat dels membres de la nova plataforma unionista
Societat Civil Catalana (SCC) és la nova associació unionista que es presentà al Teatre Victòria de Barcelona. És registrada al carrer dels Aforers (així consta a la web, tot i que només existeix un carrer dels Afores) de Ripollet, ciutat del president provisional de l'entitat. Alguns dels impulsors de l'entitat són aquests:
President provisional. Josep Rosiñol Lorenzo (Ripollet, 1970). Periodista de Libertad Digital. Viu a Sant Cugat. És comercial en una empresa. No vol dir el nom de l'empresa. Escriu el bloc Diario de un no nacionalista
Javier Barraycoa (Barcelona, 1963). Professor de la Universitat Abat Oliva. Filòsof. Autor del llibre 'Cataluña Hispana' i 'Historias ocultas del nacionalismo catalán'.
José Domingo Domingo (Barcelona, 1959). Ex-diputat de Ciutadans. Fundador d'Espanya i Catalans, una altra plataforma unionista. Funcionari del cos superior de lletrats de l'Administració de la Seguretat Social espanyola.
Josep Ramon Bosch i Codina (Santpedor, 1963). Directiu de Sunster Iberia SL. Un dels fundadors de Somatemps, plataforma unionista.
Isabel Porcel González (Manresa, 1987). Advocada de dret administratiu i urbanístic. Treballa al despatx Massagué Verdeny. Ha treballat pel Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. 
Joaquim Coll i Amargós. Funcionari tècnic de la Diputació de Barcelona. Historiador.
Ana Maria Lindin. Advocada de Piñol Lindin.
Susana Beltrán i García (Barcelona, 1966). Professora de dret de la UAB.
Ferran Brunet. Professor d'economia de la UAB.

Share/Bookmark