traducció - translate - traducción

11.1.17

Carta de Fredi Bentanachs a l'Anna Gabriel



No et negaré que des de sectors diguem-ne d'ordre no agraden els exabruptes de la CUP i no perdonen que féssiu fora al seu líder més carismàtic, Artur Mas. Per això encara hi ha un fort ressentiment entre la gent d'ordre vers la CUP. Ara bé la majoria del poble català el què vol és la independència i per tan vol avançar i sembla ser que des de que el moviment va passar del carrer al Parlament i als partits, les absurdes lluites caïnites i l'egocentrisme dels polítics (en general), han alentit el procés vers l'estat català. No varem sortir al carrer durant cinc anys milions de persones per uns pressupostos socials ni per un líder lliberal, si no per aconseguir la independència i recuperar les llibertats perdudes.

L'altra és un bon consell d'un revolucionari que el 77 ja feia temps què lluitava, àdhuc amb les armes, per la llibertat. Mai he cobrat res de la política, ans el contrari, he pagat del meu propi peculi actes i esdeveniments per la independència.

La roba bruta es renta a casa. Pablo Iglesias i PODEMOS son els enemics naturals de la CUP; són els comuns qui us volen destruir i això no és nou. Des que varem fundar l'MDT, el comunisme espanyol i el lerrouxisme ha volgut destruir a l'esquerra independentista. Anar a Madrid a la boca del llop i plorar al Pablo Iglesias lo dolenta que és la burgesia catalana, no és ser revolucionari si no què és tenir síndrome d'Estocolm i poca maduresa política.

Les comparacions son odioses però no veig al company Arnaldo Otegui anant a la Tuerka a plorar-li al Pablo Iglesias el dolent què és el PNB.

Benvolguda Anna, saps de sobres què no parlo amb la segona intenció del que vol fer-te la traveta o vol escalar una posició. Vinc del camp de la lluita i tinc cor de miquelet o de guerriller, dels què varem lluitar amb armes contra la dictadura; 45 anys d'experiència a l'esquerra independentista crec què amb donen algun dret a donar-te un consell amb tot el "carinyo" i sense ànim d'alliçonar. Passem full a les agrors del passat i acabem amb el sofriment del poble; pactem fort però votem pressupostos i fem la DUI/RUI i guanyem la llibertat. Serà aleshores quan les eleccions constitucionals a la república marcaran la ideologia de la república.

Per acabar rep una forta abraçada revolucionària, ja ho saps.

Salut i llibertat.
Donec perficiam
Bandera negra miquelets al combat
Independència visca la terra lliure.

Share/Bookmark