traducció - translate - traducción

21.1.17

Oberta la inscripció de la mobilització del 6 de febrer contra el judici del 9-N | VilaWeb

Les entitats fan una crida a mobilitzar-se malgrat que el judici es fa un dilluns a primera hora del matí l · S'organitzaran autocars des de tot el país per afavorir-hi l'assitència

Captura de pantalla 2017-01-20 a las 11.03.00

A partir del 6 de febrer, tindrà lloc el judici a l'expresident de la Generalitat Artur Mas, l'exvicepresidenta Joana Ortega i l'exconsellera Irene Rigau.
El presumpte delicte? Haver permès que dos milions i mig de ciutadans s'expressessin a les urnes el 9N. Aquell fet ha comportat que hagin estat acusats dels delictes de desobediència i prevaricació, pels quals la Fiscalia sol·licita entre 9 i 10 anys d'inhabilitació.

De fet, el 6F ens jutgen a tots. És la democràcia mateixa la que serà jutjada i amb ella la voluntat d'un poble d'expressar-se lliurement a través de les urnes.
Fem una crida a la mobilització a tots els que vau participar en el 9N i a tots els demòcrates en general. La transcendència d'aquest judici ens demana fer un gest clar i sense reserves, cal sortir al carrer el pròxim 6 de febrer per acompanyar els investigats i defensar la dignitat d'un país i la democràcia mateixa.

Som conscients que el judici tindrà lloc en horari laboral. Us demanem que organitzeu les agendes amb antelació suficient i, si és el cas, que utilitzeu dies de vacances o de lliure disposició per poder-hi assistir

En definitiva, tant si vas participar en el 9N com si no ho vas fer però defenses la democràcia i creus que les urnes mai poden ser judicialitzades, estàs citat el dilluns 6 de febrer a les 8:15 del matí. Aviat se sabrà el lloc concret on el judici es realitzarà i ho comunicarem oportunament.

Demanem que t'hi apuntis, com hem fet en altres grans mobilitzacions, per mostrar el teu compromís en la defensa de la democràcia i la llibertat. Pots inscriure-t'hi en el següent enllaç: https://9nsomtots.cat

Així mateix, t'informem que avui hi ha hagut una roda de premsa en la qual hem donat més detalls sobre la mobilització del 6F i que pots visualitzar-la a través del nostre web: https://assemblea.cat/directes. Hi han participat en Miquel Buch (AMC), Neus Lloveras (AMI), Jordi Cuixart (OC) i Jordi Sànchez (ANC).

Entre tots deixarem ben clar que la democràcia i la voluntat ciutadana no s'inhabiliten!
El 6 de febrer comptem amb tots els demòcrates, comptem amb tu!

Vegeu ací la conferència de premsa:


Share/Bookmark