traducció - translate - traducción

19.8.18

Tres setmanes per un nou 11-S


Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

“Quants cops haurem dit que “aquest 11-S és l’últim!”? Molts, segur. Aquesta vegada no ho direm. Però sí que direm que la manifestació d’aquest any és tant o més important que la dels anteriors”



Falta poc més de tres setmanes perquè arribi de nou la Diada i, amb ella, una nova manifestació de la nostra voluntat de materialitzar la independència que hem estat reclamant durant tants anys.
11-S, OMPLIM BARCELONA
Quants cops haurem dit que “aquest 11-S és l’últim!”? Molts, segur. I ho dèiem convençuts que així havia de ser. Bé, aquesta vegada no ho direm. Però sí que us direm que la manifestació d’aquest any és tant o més important que la dels anys anteriors.
Ho és perquè l’embat de la violència antidemocràtica és molt potent i cal que hi plantem cara. Cal que la nostra veu se senti alta i clara, com cada any. Que es vegi que no afluixa sinó que, ben al contrari, cada cop és més forta. Aquesta serà una Diada per la República, per fer la república catalana que vam votar l’1 d’octubre i que hem de construir.
Enguany omplirem la Diagonal de punta a punta i de vorera a vorera, de Glòries fins a Palau Reial. Com cada any, per tal de facilitar l’organització, es recomana fer la inscripció en algun dels 38 trams en que s’ha dividit el recorregut. A la gent de l’Urgell i la Segarra ens han assignat el tram 8, que va del travesser amb el carrer Martí i Julià fins al travesser amb el carrer Numància. Us demanem que, si hi aneu o us hi inscriviu pel vostre compte, ho feu en aquest tram tot i que òbviament tothom pot anar on vulgui si té altres preferències.
Per inscriure-us podeu fer-ho directament a la web diada.assemblea.cat o, si ho preferiu, ho podem gestionar nosaltres també. Per això heu d’omplir el formulari que trobareu als punts de venda de tiquets d’autocar per anar a Barcelona l’11-S. Recordeu: Bar de les piscines, Còpies Maite, Viatges Gris i al nostre local al carrer Carme, 4. El tiquet val 10 euros anada i tornada, com cada any.
No espereu a darrera hora perquè al final resulta molt difícil ampliar el nombre d’autocars disponibles.
ALTRES ACCIONS
No som a temps per convidar-vos a la concentració davant la presó de Lledoners, cantant per la seva llibertat, que es va fer diumenge passat, on s’hi va desplaçar una nombrosa representació targarina.
Tampoc som a temps de convidar-vos als actes de tribut als Jordis i, per extensió, a tots els presos i exiliats polítics, d’aquest passat dijous dia 16, quan es van complir els 10 mesos del seu empresonament. Aquest cop vam fer amb una impressionant Sardana per la Llibertat, amb la Santa Espina, que va omplir la Plaça Major. És el mínim que podem fer per recordar els més de 300 dies que ja fa que Jordi Sànchez i Jordi Cuixart són a la presó. El mínim per denunciar la injustícia d’aquest empresonament i reclamar-ne l’alliberament immediat.
CAMINADA POPULAR
Però sí que som a temps a convidar-vos a participar a la Caminada Urbana per la Llibertat que farem el proper dissabte 25 d’agost.
Aquest 2018 serà la segona edició d’aquesta caminada nocturna i, igual que l’any passat, comptarà amb l’organització experta dels companys de l’Associació Excursionista de l’Urgell.
Tant la sortida com l’arribada es farà des del Pati i el recorregut serà d’uns vuit quilòmetres aproximadament. En finalitzar la caminada hi haurà sopar gratuït per tots els participants. Això sí, és obligatori inscriure’s per tal de saber la quantitat de gent per a la que cal comprar sopar. Podeu recollir, de franc, el vostre tiquet d’inscripció a la caminada al local de Tàrrega per la Independència, a l’adreça abans esmentada.
QUE PESATS!
Si bé al darrer article, fa tres setmanes, expressava tranquil·litat per l’arxiu de la denúncia penal que el jutjat d’instrucció de Cervera havia decretat, ara he de mostrar el mateix estat d’ànim encara que Fiscalia hagi decidit recórrer davant l’Audiència Provincial aquest sobreseïment i demani que el cas es reobri.
Podran fer-se tant pesats com vulguin, però el sentit comú i la raó (i les proves) s’acabaran imposant a aquesta obsessió per perseguir tot allò que tingui a veure amb el moviment independentista.


Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Share/Bookmark