traducció - translate - traducción

28.12.11

DETINGUT EL DUC DE PALMA !!!

Ahir a la nit va ser detingut per la Guàrdia Civil de Sant Feliu de les Cantimplores, Iñaki Urdangarin, Duc de Palma.
En el moment de la seva detenció li van ser trobades unes orelles d'ase, les quals proven la seva participació en la trama Nóor. També li van ser confiscades 36 pastilles anti depressives.
Segons el despatx d'advocats "Sálvese quién pueda", el Duc es troba bé, com sempre, tot i que no és conscient del tot, com sempre també.
Arrel de la detenció ha fugit del Reino de España el rei Joan Carles I i tota la seva cort.
Tot i les notícies confuses que arriben des de Madrid, sembla que a primera hora d'aquest matí ha estat nomenat Cap d'Estat transitori un soci del Barça que passava per allí. Sembla que les primeres mesures que ha pres han estat la dissolució de l'estat i l'autorització a cada territori que proclami el que vulgui.
A darrera hora s'ha sabut que el President de la Generalitat proclamarà aquesta tarda la independència del Principat de Catalunya, el qual, i per evitar confusions amb la resta de territoris catalans, passarà a dir-se España de los Países Catalanes, per acontentar els socis del PP. La notícia no ha agradat al Duc de Palma que aspirava a fer valdre els títols del seu sogre, Príncep de Girona i Compte de Barcelona, amb la intenció de restablir la monarquia al Principat. Tot i els rumors que Sarkozy hauria ofert al Duc els territoris de la Catalunya Nord per tal de reforçar la seva posició, la notícia no ha pogut ser confirmada ja que el president francès es troba tancat a la suite d'un hotel de München, amb Angela Merkel, des de la nit de Nadal.

Ah! I Fraga Iribarne ha mort sense que a hores d'ara cap grup hagi reivindicat la procedència de l'estaca de plata que se li ha trobat clavada al pit. No es descarta un accident laboral.

Share/Bookmark