traducció - translate - traducción

10.2.17

«Del cas dels catalans al Cas de Catalunya» i «El Cas dels Catalans» a la vostra disposició

Aquest passat dilluns dia 6, milers de catalans vam poder acompanyar el president Mas, la vicepresidenta Ortega i la consellera Rigau bé presencialment o bé mostrant-los el nostre suport per altres mitjans. Aquest suport ha arribat des de tots els racons dels Països Catalans, així com també de molts catalans escampats arreu del planeta. Una mobilització multitudinària, ferma, cívica i pacífica amb més de 40.000 manifestants davant del Palau de Justícia de Barcelona ha acompanyat els nostres representants indignament represaliats.

Tal com dèiem en el nostre darrer comunicat tot el món ha estat testimoni de la voluntat de tot un poble que és la de l’assoliment de la plena sobirania i de totes les llibertats, una fita que ja ningú pot aturar. Ara sí que podem dir amb la veu ben alta que el món ens mira. Estem més a prop que mai de veure Catalunya reconeguda amb plena igualtat amb totes aquelles nacions que han assolit la plena llibertat.

Continuarem doncs treballant en la internacionalització de la causa catalana, del que es conegué ja fa tres-cents anys com El Cas dels catalans. Ens hi vam comprometre des d’un bon inici i és per això que estem preparant un salt endavant amb la confecció de nous documents, amb la realització de nous debats, amb noves accions arreu d’Europa i amb l’ampliació del documental Catalunya, pròxim estat europeu independent el qual us animem a fer-lo arribar a tots aquells familiars, amics i coneguts que us sembli més oportú. Us el podeu baixar des de la web (www.casdelscatalans.cat) en les seves versions originals en català i anglès o bé amb les subtitulades en alemany, castellà i francès, i, ben aviat, també en portuguès.

Aprofitem l’avinentesa per recordar-vos de nou que el llibre Del Cas dels catalans al Cas de Catalunya està a la vostra disposició. Volem remarcar tanmateix que el llibre ha estat possible gràcies a les aportacions que es van fer a través d’una campanya de micro mecenatge i que ha permès donar a conèixer la relació d’uns fets que han deixat palès que d’ençà la pèrdua de les seves llibertats fa més de tres-cents anys els catalans no han deixat mai de lluitar per la seva recuperació.

També us recordem que hem reeditat el llibre El cas dels catalans (edició en l’anglès original i amb la traducció al català d’en Michael B.Strubell) a fi que tothom pugui tenir aquests documents extraordinaris de l’any 1714 que es conegueren com The Cas of the catalans considere’d i The Deplorable history of the catalans.

Tanmateix us recordem que aquests llibres no estan a les llibreries i solament es poden adquirir a través d’aquesta web. Tot i l’esforç que representa (la campanya no disposa de cap subvenció) creiem que és important poder disposar d’unes eines com aquestes que ens ajudaran a conèixer i entendre millor capítols molt importants de la nostra història.

Rebeu una salutació ben cordial.

Pere Vinyeta   &nbspJosep Boladeras


Share/Bookmark