traducció - translate - traducción

10.7.19

#STOP155 #OBJECTIUINDEPENDÈNCIA

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

⬛️⬜️🎥 El 155 no té cap cara amable. El PSC en forma part i n'és igual de responsable que el Partit Popular i Ciutadans.

🤔 Què ha canviat per poder pactar amb ell a la Diputació de Barcelona? Per què es vol investir a Sánchez a canvi de res? Encara som a temps de revertir-ho.

#ObjectiuIndependència

🅰️📈©
Assemblea Nacional Catalana


Com Assemblea considerem que la base social de l’independentisme no es mereix aquest retorn accelerat a l’autonomisme i a la política partidista que el pacte de Junts per Catalunya i el Partit Socialista de Catalunya exemplifica, amb fins i tot major cruesa que altres pactes amb el 155 d’Esquerra Republicana als ajuntaments.

A l’Assemblea defensem que la ciutadania compromesa amb la independència cal que ocupi espais de poder i l'animem a fer candidatures sindicals, a cambres, a col·legis professionals, perquè estigui al timó en llocs majoritàriament no remunerats, i preparar-nos, així, per al proper embat democràtic. Cal gestionar tots els espais de poder i les diputacions recapten impostos i són agents clau en la construcció d’una hisenda pròpia, per exemple.

Ara, veiem com els partits que votem regalen espais de poder clau o tenen intenció d’investir Sánchez sense que respecti el dret a l’autodeterminació ni s’aturi la repressió.

Els partits estan immersos en una lluita per l’hegemonia electoral i la prioritat és afeblir-se l’un a l’altre, inclús si això representa donar poder als qui exerceixen la violència repressiva. El 155 no té cap cara amable. El PSC en forma part i n'és igual de responsable que el Partit Popular i Ciutadans. Així és impossible fer un procés d’independència. Som a temps de revertir-ho.

Per això, t’animem a piular a les xarxes #STOP155 a través a través del web https://anc.si/stop155 i que surtis a denunciar-ho el proper dimecres, a les 19 h, al carrer Calàbria entre Aragó i València de Barcelona, i el proper dijous, a les 11 h, a rambla Catalunya amb Provença de Barcelona.

I animem les territorials a lliurar un escrit a les diferents seccions locals de cada partit, per tal que el facin arribar a les respectives direccions, per demanar-los que s’uneixin per la independència, no per donar suport al 155.


#ObjectiuIndependència

Secretariat Nacional
Assemblea Nacional Catalana

Font: ANC


Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Share/Bookmark