traducció - translate - traducción

11.3.12

INSISTEIXO I AMPLIO: VAGA DE FAM PER LA LLENGUA A MALLORCA

Una vaga de fam és el que porta fent des del passat dia 1 de Març Jaume Bonet de Jubilats per Mallorca!, a les Balears, per defensar la llengua. És un gest heroic i a la vegada desesperat. Quan reaccionarem de debò? Com els hi podem donar suport i que sàpiguen que el seu sacrifici és estimat i respectat? Els hem de deixar sols?
En aquests vídeos podreu escoltar-hi paraules raonables, plenes de sentit comú i fortalesa, que ens haurien de servir d'exemple i reflexió a tothom.


Correus de suport a: jubilatsxmca@gmail.com


Twitter:
#vagadefam #JaumeBonet #vagadefamperlallengua #HungerStrikeForCatalan


Enllaç a les pàgines de faceebok per agrair-los-hi la generositat:https://www.facebook.com/pages/Jubilats-per-Mallorca/145601968870606

https://www.facebook.com/pages/Vaga-de-fam-per-la-llengua/121220468006988
COMUNICAT DE PREMSA DE JUBILATS PER MALLORCA .

Jubilats per Mallorca valora positivamente el contingut institucional del discurs fet pel president del Parlament de les illes Balears, Sr. Pere Rotger, amb motiu de la diada de les illes Balears, el passat dia 1, en defensa del model lingüístic vigent i en contra de la minorització de la llengua pròpia de les illes Balears. 

Per desgràcia, i encara que aquest model quedi enfora de reconèixer a la nostra llengua els drets que li pertoquen segons la Declaració Universal dels Drets Lingüístics, no és això allò que està ni fent ni projectant l’actual govern Balear, que en temps de crisi crea despeses innecessàries rompent consensos i projecta mesures que dificultaran l’accés al treball dels nostres joves.

Per tant, i en vista dels fets objectius, tot i alegrar-nos del discurs del Sr. Rotger, mantenim la vaga de fam i la crida a la mobilització en defensa del mallorquí, del menorquí, de l’eivissenc i del formenterer, el coneixement dels quals el govern vol fer innecessari, fins i tot a la funció publica, llevant el requisit de català.
Escrit del qual avui se n'han entrat 59 al registre del Parlament Balear, un adreçat a cada un dels parlamentaris.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=230376853726450&id=145601968870606

Ressò (ordre alfabètic d'enllaços) Share/Bookmark
Publica un comentari a l'entrada