traducció - translate - traducción

4.7.11

9 DE JULIOL, MANIFESTEM-NOS

Hem intentat durant molt de temps encaixar amb un estat que no ens comprèn, que no ens respecta i que ens infravalora.
Si tinguessis la gallina dels ous d'or, la cuidares o la escanyaries fins que ja no pogués més? Doncs perquè toleres aquesta relació Catalunya-Espanya? Saps que mentre llegeixes aquest correu a Catalunya li estan prenent 60M€/dia?
Els canvis, i per tant les separacions, fan por. Però arriba un moment que s'han d'afrontar perquè no deixen de ser oportunitats. I la oportunitat per a Catalunya ja ha arribat. La oportunitat de fer democràcia de debò i, per tant, de decidir nosaltres mateixos, no a kilòmetres d'aquí.
•Perquè hem de lluitar per 1.450M€ que ens deuen del fons de competitivitat (xifra que ni tan sols reconeixen) si en podríem tenir cada any 20.200M€ més?
•Perquè hem de patir pel model d'immersió lingüística, avalat per la Unió Europea, si podríem viure plenament en català?
•Perquè hem de tenir un sistema radial i poca inversió en infraestructures si podríem tenir-ne en condicions i d'acord amb el rendiment econòmic, com l'eix mediterrani que tanta falta ens fa i que no volen fer?
I com aquestes preguntes, tantes i tantes altres... No voldríem tots viure millor? No voldríem tots sortir de la crisis? No voldríem tots que els nostres fills tinguessin un futur millor, amb més oportunitats i més bones condicions?
No cal un fet puntual per a sortir al carrer a reivindicar el futur que volem. El futur que necessitem.
Demostrem que som un poble unit i cridem tots junts el que volem. El proper 9 de juliol tenim una cita amb el país.

MANIFESTACIÓ 9J

COMUNICAT DE LA COMISSIÓ ORGANITZADORA


Us convidem a la primera manifestació convocada per la societat civil, feta sense subvencions, sense interessos per part de cap partit polític, feta amb l’esforç, les hores i la il·lusió de persones que per davant de moltes coses hi posen el seu amor pel país i només les mou les ganes de veure’l lliure.

Us convidem a caminar amb nosaltres el proper Dissabte 9 de juliol: a les 18 h, a la  Plaça Urquinaona , sota el lema:

PEL NOSTRE FUTUR: INDEPENDÈNCIA!

Ara que tot just farà un any de l’històric 10J, i amb una situació que només fa que empitjorar: Què se n’ha fet de la nostra indignació?, del clam per la independència? Algú li ha donat sortida? Algú va utilitzar la mobilització de totes aquelles persones? Els partits, són impermeables al clam per la Independència dels Catalans?

És la nostra voluntat denunciar la nul·la gestió de la presencia massiva al carrer del poble català i demanem a tots els que vam ser aquell dia al carrer, que Reflexionem sobre el fracàs de l’èxit col·lectiu del 10J.

Per tot plegat, us convidem a participar amb nosaltres el proper dia 9 DE JULIOL.Per començar units un camí, una nova etapa on els independentistes valents des de la societat marcarem el futur i recordeu: EL FUTUR ÉS I SERÀ SEMPRE A LES NOSTRES MANS.

Més informació a :  

http://manifestacio9juliol.blogspot.com/

http://araomai.cat/noticies/i/660

http://www.avui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/430492-que-se-nha-fet-del-10-de-juliol.html

AUTOCARS ORGANITZATS:

http://manifestacio9juliol.blogspot.com/p/autocars-organitzats.html

ENTITATS COL·LABORADORES:

http://manifestacio9juliol.blogspot.com/p/entitats-collaboradores.html

VOLUNTARIS / VOLUNTÀRIES:

http://manifestacio9juliol.blogspot.com/p/collabora.html
Share/Bookmark

1 comentari :

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

ENDAVANT AMB LA MANIFESTACIO!