traducció - translate - traducción

18.7.11

ENS MATEN I NI ENS N'ADONEM...

Abans d'ahir una nova massacre a Tamaulipas, prop de la frontera entre Mèxic i els Estats Units.
Els ha assassinat la cara visible d'aquesta nova forma d'extermini. Aquesta unió entre màfies de diversa índole i el capital d'institucions no democràtiques que les belluga  blanquejant diners i crims, mentre que ens demanen grans esforços i sacrificis per ser ells més i més poderosos; Em refereixo a la gran banca, les entitats financeres, el FMI... 
No m'oblido dels polítics corruptes com Berslusconi, Camps i la llarga llista de còmplices amb fàbriques de pensament delictiu com la FAES, o el club Bilderberg (o com collons es digui); ni mitjans de comunicació que es dediquen a la desinformació per deixar el camp lliure a lladres i assassins, mentre van rentant els nostres cervells. Parlo dels Murdoch, els Maxwell i la trepa de perdularis que menteixen sistemàticament sobre tot i tothom, relatant-nos la farsa d'un món que simplement no existeix, i on els fets succeeixen d'una altra manera a com ens els expliquen.
Parlo també dels grups finançats per tot l'entramat i que com àngels de la mort, o les antigues falanges, exerceixen de sicaris disfressats unes vegades de narcotraficants com avui a Mèxic, altres vegades de terroristes com a l'Índia, el Pakistàn i en general a l'Àfrica; per presentar-se com a grups d'extrema dreta, neonazis o feixistes en els països del primer món. Aquesta és la nova màquina de l'extermini: els que maten, els que expliquen, els que paguen, els que organitzen i els que dissenyen estratègies de "creixement econòmic".
Segur que no és exactament així, però és com ho veig.

Aquest vídeo el vaig fer quan van assassinar una trentena de persones que intentaven travessar la frontera cap als EEUU, i es van negar a passar-hi amb carregaments de cocaïna. Per això els  van assassinar. 


Share/Bookmark