traducció - translate - traducción

17.1.12

AMB CARA I ULLS

Benvolguts/udes,

Dijous vinent, 19 de gener, a les 19.00 h, faig una nova presentació del llibre Amb cara i ulls. Diccionari de dites i refranys sobre l'ull, a la Biblioteca Joan Miró de Barcelona (com arribar-hi).


En el cas d'autors que s'autopubliquen l'obra, les biblioteques públiques són una molt bona opció per presentar les nostres obres. Són centres de cultura, de llibres, de lectors, amb agendes ben completes i farcides d'actes i amb unes persones molt avesades a organitzar i dinamitzar actes d'aquesta mena.


Aquest acte és una bona oportunitat per als qui no vau poder assistir a la presentació que vaig fer a la seu central d'Òmnium a Barcelona, al mes de juny.


En aquesta presentació enllaçaré els continguts habituals (parlar del procés a Verkami, del procés d'elaboració d'un llibre autoeditat, de l'exemplar en concret, un recull de més de 700 dites i refranys sobre l'ull i de la versió electrònica del llibre) amb la proposta de col·lecció de treballs monogràfics sobre el cos humà, vist a través de la paremiologia, amb la ben pròxima aparició de la campanya per publicar el segon exemplar, un recull de dites i refranys sobre el cap: En cap cap cap. Dites i refranys sobre el cap i us faré cinc cèntims també de l'últim projecte en el qual estic treballant: la paremiologia tòpica: què es diuen, a través dels refranys, els diferents pobles dels Països Catalans i com ho podem veure a través d'un mapa de Google. 


No cal dir que estaré encantat de retrobar-vos allà i poder-vos saludar personalment. Els qui encara no tingueu el llibre i en vulgueu adquirir un, també ho podreu fer en acabar la presentació.

Us hi espero!


Més informació:

Al blog Raons que rimen hi ha la convocatòria de l'acte.
Us podeu apuntar a l'esdeveniment obert al Facebook.
Us agrairé també si podeu reenviar aquesta informació a aquelles persones que penseu que els pot interessar.

Víctor Pàmies i Riudor
vpamies@gmail.com
http://vpamies.blogspot.com

Share/Bookmark