traducció - translate - traducción

15.1.12

AQUESTS MOSSOS NO ELS VOLEM. FORA!


Ciudadanos i el Sindicat de Mossos, col·laboradors

Les amistats perilloses del portaveu del SME-CCOO, Toni Castejón



L'hemeroteca és més actualitat que arqueologia. El portaveu del sindicat policíac Sindicat de Mossos-Comissions Obreres (SME-CCOO), Toni Castejón, un dels impulsors que els agents deixin d'utilitzar el català com a mesura de reivindicació laboral, treballa conjuntament amb Ciudadanos, el partit que té com a prioritat desmuntar la immersió lingüística.

De fet, Toni Castejón, fins i tot, va comparèixer al Parlament acompanyat del líder de la formació unionista, Albert Rivera.  El 15 d'abril de l'any passat, Castejón i Rivera van presentar des dels faristols del Parlament "un pla de mesures per eradicar la violència a les celebracions multitudinaris".

Segons el comunicat de C's de la reunió d'aquell dia, Albert Rivera "va destacar la voluntat de C’s de convertir Barcelona en una capital cívica dintre d’Espanya i dintre d’Europa i que no sigui reconeguda pels aldarulls i per la violència”.

Així mateix, el comunicat afegeix que "com aquesta coincidència entre el que demana el sindicat de SME-CCOO de Mossos d’Esquadra i el que demana C’s és 'absoluta', Rivera afirma que hem acordat presentar aquesta sèrie de mesures per a que C’s ho pugui canalitzar en seu parlamentaria”, sentencia la nota de premsa del partit.

Així que Ciutadans i la branca sindical de CCOO dels Mossos col·laboren en l'acció política.

Share/Bookmark