traducció - translate - traducción

4.3.16

ELS COLLONS D'EN GIRAUTA

Original en castellà, traduït amb Google Translate.

Benvolgut, o no, Joan Carles:

He llegit el teu tweet i he patit un xoc que riu-te de Cristiano Ronaldo quan entra en un ascensor i descobreix que no hi ha mirall. Dius que a Catalunya els collons els heu posat vosaltres. La pregunta resulta òbvia: ¿inclou també aquesta inversió en collons a Inés Acostades? No ho sé ... he buscat vídeos a YouTube per comprovar si en les llargues sessions parlamentàries li comença a aparèixer l'ombra de la barba en la seva pell però no he tingut èxit en les meves investigacions youtuberas. Tampoc té veu de tenor i juraria que és capaç de fer dues coses alhora, com perdre unes eleccions i pensar que ha guanyat. Ja sé que les operacions de canvi de sexe han millorat molt però ... no sé ... Joan Carles ... estaria bé que ens aclarases què vols dir amb això que heu posat els collons. Perquè ... exactament, on els heu posat? Les persones més o menys educades els solen portar sota els calçotets i només els treuen a passejar en ocasions especials (crida'ls calçotets, slips, bòxers, tangues, llei Wert ...). Per això m'estranya que escriguis un tweet per anunciar a la militància que heu posat els collons però després no diguis on. I la gent té dret a estar informada. Que no acabeu d'aclarir si sou d'esquerres o dretes ... passi. Però que anunciïs a so de bombo i platerets que la vostra principal basa electoral és haver posat els collons, sense especificar el lloc exacte, pot semblar frau electoral.

I és que els collons es poden posar en molts llocs. En substitució de la memòria, per exemple, poden provocar que pactis amb qui abans havies posat a parir. També pots posar els collons al lloc en el qual abans habitava l'obertura mental d'un escolar que es va educar en la immersió lingüística i que ara critica el fet de parlar català i castellà perfectament. En tot cas, aquesta dissonància cognitiva ha de ser producte de l'esmentat desplaçament cojonil. Però el pitjor lloc en el que un pot posar els collons és a l'interior del crani, substituint les funcions normals del cervell. Perquè ja saps que hi ha molts cojonfollowers que deixen anar frases del tipus "pels meus collons que aquests catalans no s'independitzen" i després parlen del intolerants que som els independentistes.

En fi, Joan Carles, a mi no m'interessen els polítics que presumeixen de collons perquè, al final, tots els homes tenim els mateixos. Si no m'he descomptat són dos. Són coproductors d'espermatozoides i de testosterona però no serveixen, ni per a realitzar lectures correctes de la realitat, per tal de millorar-la; ni per proposar models de societat que procedeixin de la reflexió política. Puc estar equivocat, però aquestes funcions cognitives procedeixen del cervell, cosa de la qual no alardeas d'haver posat a Catalunya. Potser algun dia vegem un titular teu en algun diari que digui: "pel meu cervell que aquests catalans no s'independitzen". De moment, però, em temo que ens haurem de conformar amb l'acció política de les teves collons. Bé, almenys n'hi ha un a l'esquerra i un altre a la dreta, com l'ambivalent ideologia de Ciutadans. Això sí, un altre dia estaria bé que expliquessis la relació entre collons i espanyolitat.

Àlex

Em pots seguir al Twitter @blogsocietat i también al Facebook

Share/Bookmark