traducció - translate - traducción

7.4.18

A Alemanya es farà justícia i l'alliberaran. Aquí, aguantarem fins a la victòria.

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Josep M.
Boixareu

Doctor enginyer industrial. Diplomat en enginyeria nuclear i en alta direcció d'empreses per l'IESE. Editor llibreter i escriptor. No estic afiliat a cap partit polític. Sóc membre de l'ANC, Omnium cultural, IEC. AELC, etc.

El groc i el fang
Amigues i amics,



Avui us escric una mica precipitadament perquè d'ací a poques hores surto de viatge cap a Europa. De moment no us diré a on. Però surto amb una mitja alegria al cor i una altra mitja esperança.

La mitja, però gran alegria, és la notícia de l'imminent alliberament per part de la justícia alemanya del nostre president Puigdemont i la importància capital de la sentència: els magistrats alemanys no hi veuen els delictes de sedició ni rebel·lió i, si fos extradit a l'Estat espanyol, no podria ser jutjat per aquests delictes. Queda pendent la sentència per malversació de cabals públics, delicte que no hi ha per on agafar, i per al qual també confiem en el bon judici de la justícia alemanya. 

La llibertat és provisional o preventiva (jo no hi entenc). El que sí que veig és que ja són tres tribunals de justícia europeus que deixen en llibertat els pacífics patriotes catalans, per als quals el ja desacreditat jutge Llarena va decretar una euro ordre de crida i cerca. Suïssa ja ha manifestat que no extradiu refugiats per delictes polítics.

Dels putrefactes governants espanyols, dels malparits que donen suport a l'aplicació de l'article 155 i dels titelles de la "injustícia" espanyola no en parlaré gaire, perquè queden en evidència per sí mateixos davant del món. Ara bé, estan tan encegats per la clatellada rebuda i per la revenja que no ens em podem refiar. "Spain is diferent" i això segueix fent perillar la "justícia" durant algun temps pels nostres verals.

Els empresonats i empresonades a Soto del Real, Alcalá Meco i Estremera haurien de ser posats en llibertat immediatament. Sinó és així, la "injustícia espanyola" correrà encara més com la pólvora pudenta arreu del món. El presumpte delicte imputat pels jutges Llarena i Lamela no existeix a Europa i l'ONU ha manifestat que Jordi Sànchez conserva tots els seus dret polítics. La justícia Belga, endemés, està investigant l'Estat espanyol sobre la il·legal col·locació a Bèlgica d'un geolocalitzador al cotxe de Puigdemont, per la qual cosa l'Estat espanyol podria ser condemnat per espionatge il·legal en territori belga. Què volen més aquella gent? Quan dimitiran Rajoy i tot el seu corrupte i prevaricador govern? Quan seran jutjats per prevaricació els jutges Llarena i Lamela?

Ara tota aquesta colla de delinqüents ("ells" sí que ho són) no saben què fer, però en deuen estar pensant alguna: no ens en refiem! Són mala gent...

Nosaltres? De primer, a contribuir a la caixa de solidaritat per a les costes dels presos i el seus familiars, per a les fiances, per a les estades dels exiliats. Malversació de fons? Per part de qui? Quant va costar l'operatiu de l'1-O? Quan està costant el 155? Són "ells" els qui ens estan robant i es gasten aquests diners per perseguir-nos i atonyinar-nos. Ells són els que estan malversant els nostres diners i els dels espanyols. Aquests algun dia s'adonaran de l'espoli i les injustícies que estan patint sota el govern del PP, amb la vergonyosa connivència d'un partit espuri com és Ciudadanos, fundat per un botifler nascut a Granollers i que aspira a governar l'Estat per anorrear Catalunya. Espanyols, germans, no badeu...!

Abans d'acabar, encara no tinc notícies de la sortida de la presó del president Puigdemont. Tant se val: a Alemanya es farà justícia i l'alliberaran. Aquí, aguantarem fins a la victòria.

Un darrer recordatori. Feu-ho córrer: el proper diumenge dia 15, manifestació a Barcelona. A les 11 h del matí.

PER LA LLIBERTAT DEL PRESOS, PELS EXILIATS, PER DIR PROU!!!



PER LA REPÚBLICA CATALANA!!!

Vostre,

Josep M. Boixareu Vilaplana




Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Share/Bookmark