traducció - translate - traducción

5.2.19

El Consell per la República fa una crida perquè la vaga tingui un seguiment multitudinari

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

S'hi han adherit ERC, JxCat, la CUP, ANC, Òmnium i USTECEl Consell per la República ha expressat el seu suport a la vaga general convocada dijous vinent per la Intersindical-CSC i fa una crida als ciutadans a seguir-la multitudinàriament. La decisió s’ha pres per unanimitat de tots els membres que, en un comunicat, han manifestat que compartien les raons de la convocatòria.

El Consell per la República espera que aquesta vaga es desenvolupi amb ple respecte a tots els drets civils, polítics i socials del conjunt dels ciutadans a tot el territori, amb el màxim esperit cívic i amb la màxima capacitat reivindicativa.

Així mateix, en el text diuen que aquesta vaga servirà per a fer avançar la societat catalana i els seus treballadors, de manera clara i decidida, pel camí de la justícia social i de la llibertat.
La vaga general convocada per la Intersindical-CSC pot esdevenir la primera gran acció de protesta contra el judici dels presos polítics. Ha rebut el suport de l’independentisme en bloc. ERC, JxCat, la CUP, ANC, Òmnium i la USTEC ja s’hi han adherit.


Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Share/Bookmark