traducció - translate - traducción

7.2.19

Partits i entitats sobiranistes es manifestaran contra el judici el 16 de febrer a Barcelona

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

La marxa es farà a Barcelona i anirà acompanyada de mobilitzacions el dia 12, quan arrenquen les qüestions prèvies, i d'una vaga general el 21 convocada per la Intersindical

La capçalera d'una manifestació | Adrià Costa
L'independentisme es comença a moure per respondre al judici de l'1-O i ha convocat diverses mobilitacions unitàries de cara a la setmana vinent. Segons han avançat diversos mitjans i ha pogut confirmar NacióDigital, els partits i les entitats sobiranistes han convocat mobilitzacions el dia 12, quan arrenca el judici al Tribunal Suprem, i una gran manifestació unitària a Barcelona el dia 16 de febrer. Demà al matí se'n donaran tots els detalls en una roda de premsa. 

A banda, el dia 21 hi ha prevista també una vaga general convocada per la Intersindical-CSC. En un principi havia de ser el dia 7 de febrer, coincidint amb l'inici de les qüestions prèvies a l'alt tribunal espanyol. Finalment, però, es va ajornar dues setmanes. Aquesta vaga ja ha rebut el suport dels principals partits independentistes, de les entitats sobiranites, i es preveu que tingui un ampli seguiment també al sector de l'ensenyament. Qui no hi ha donat suport han estat CCOO i UGT.


Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Share/Bookmark