traducció - translate - traducción

5.3.12

EL CAS DELS CATALANS

D'ençà de l'anada a Londres el passat mes de juny i de l'excel·lent rebuda que ens van oferir al Palau de Westminster els diputats gal·lesos i escocesos, se'ns va plantejar la possibilitat de poder visitar els seus països, el País de Gal·les i Escòcia. En el transcurs d'aquests darrers mesos molts dels que han participat i s'han adherit a la campanya ens han fet arribar el seu interès en aquest sentit. És per això que hem posat el fil a l'agulla.

Les bones perspectives que s'albiren a les properes eleccions locals que se celebraran el mes de maig al País de Gal·les i la marxa imparable d'Escòcia cap a la plena sobirania, ens han animat a plantejar la realització d'un viatge aquest pròxim estiu per terres escoceses; un viatge pensat per a conèixer a fons el país en tot el seu llarg i ample i per a gaudir del seu paisatge, del seu art i de la seva cultura. També un viatge per a conèixer la seva gent,  les seves il·lusions i les seves esperances.

En aquest sentit, entre altres activitats, podrem compartir unes estones amb la gent del SNP, debatre sobre tot allò que ens uneix i sobre el nostre futur; repassar aquells punts comuns de la nostra història mil·lenària i, al mateix temps, podrem visitar el Parlament escocès -obra de l'enyorat arquitecte català Enric Miralles - el bressol del seu heroi nacional, Uilleam Uallas (Braveheart), o, com algú ha suggerit, intentar agermanar el monstre del llac Ness amb el nostre de Banyoles... que, segons diuen alguns "entesos", té ganes de veure món i fer amics...

Us convidem doncs a poder passar uns dies de vacances, amb bon humor i en bona companyia per les antigues terres dels pictes i els escots i, d'aquesta manera, també contribuir a estrènyer lligams amb els nostres germans del nord. Creiem que la proposta que ens fa el Club Català de Viatges pot ser del vostre interès i, us convidem a afegir-vos-hi  i, al mateix temps, si ho creieu oportú, us animem a fer-lo extensiu als vostres familiars i amics.
  
Enllaç a la informació del viatge:


Share/Bookmark