traducció - translate - traducción

12.3.12

VINE AL FLASHMOB PER LA INDEPENDÈNCIA

IniciConvocatòriaQuè és una Flashmob?Vols col·laborar?PremsaSuport

Vídeo informatiu de l'esdeveniment Flashmob que es celebrarà el dia 18 de març, a les 12h, a la plaça de Catalunya de Barcelona.
Ja ha passat un any des del Lip Dub per la independència i més de 1.666.000 persones de tot el món han vist aquest vídeo. Els creadors d'aquest mític Lip Dub ens hem proposat un nou repte i us convidem a participar-hi. Volem realitzar la flashmob més multitudinària de la història, la FLASHMOB PER LA INDEPENDÈNCIA. Aquesta acció neix del poble per al poble i pretén ser una demostració del que som capaços de fer quan ens ho proposem. També tenim un pensament que ens agradaria compartir amb tots vosaltres, si a Vic vam ser 6.000 persones, a Barcelona podem de ser més de 25.000, i si el Lip Dub porta 1.666.000 visites, aquesta Flashmob pot arribar a 3.000.000.

Hem de fer els possibles per omplir Plaça Catalunya d'estelades i senyeres perquè aquesta acció passi de ser una anècdota a una fita històrica i un vídeo èpic a Internet. Us encoratgem a convidar a tothom a participar-hi. Les xarxes socials i el boca orella són fonamentals perquè aquest missatge arribi a tothom i ningú se'n quedi fora.

Share/Bookmark