traducció - translate - traducción

13.3.12

DUES OPCIONS PER RECLAMAR QUE NO S'APAGUI TV3 INTERNACIONAL

TV3CAT, el canal internacional de Televisió de Catalunya, deixarà d'emetre a través del satèl·lit a partir del dia 1 de maig del 2012, segons ha anunciat la cadena en un comunicat. El canal TV3CAT es podrà seguir veient mitjançant internet i les plataformes de cable estatals que l'inclouen comercialment a Espanya, però això no serà així a França ni a Itàlia ni, per descomptat, més enllà. 


Els catalans al món volem denunciar aquest pas enrere per a la cultura i la llengua catalanes. Es tracta d'una decisió errònia i contrària a la nostra projecció exterior, i que ens tanca les portes a Europa, a més de privar els milers de catalans residents a l'exterior de poder participar en condicions de l'espai català de comunicació. 



Si tu també estàs en contra del tancament de TV3CAT via satèl·lit, suma't a la nostra campanya i envia un missatge al president de la Generalitat, al president de la CCMA, al Consell de l'Audiovisual de Catalunya i als principals partits del parlament. 
Fem que se senti la nostra veu! 

CAMPANYA DE LA FEDERACIÓ INTERNACIONAL D'ENTITATS CATALANES

Volem TV3 Internacional
La Federació Internacional d’Entitats Catalanes (FIEC) està duent a terme la campanya Volem TV3 Internacional, amb la voluntat d’aconseguir el manteniment de les emissions via satèl·lit de TV3 per evitar la desaparició total de la presència de la llengua catalana en l’espai televisiu internacional.
Les persones, entitats o institucions que desitgin adherir-se a la campanya han d’omplir el “Formulari d’adhesió” que trobareu aquí:
La data límit per adherir-se a la campanya és el dia 30 de març de 2012.

Share/Bookmark