traducció - translate - traducción

9.3.12

ENDAVANT AMB L'ASSEMBLEA NACIONAL!


Endavant amb l'Assemblea!

Espero que per fi puguem disposar d'una eina que, vista l'actual conjuntura d'atacs, pactes i silencis còmplices, pugui aglutinar esforços provinents del teixit associatiu i la defensa de la llengua de manera ben coordinada amb les organitzacions que ja avui hi estan treballant (Escola en Català, Escola Valenciana, Som Escola, Plataforma, IEC, OCB, ACPV, ... etc); esdevingui un full de ruta de referència i confluent per moviments com les Consultes i l'estructura que es conserva en part, Municipis per la Independència, Diem Prou! Dona la cara per la Independència, El Cas dels Catalans, Deu Mil, i tantes altres. També com a "pal de paller" del flux d'informació, pàgines, grups i iniciatives disperses a les xarxes socials. Em sembla que amb aquests elements hem de fer possibles, tant la visualització i afloració per a la resta de territoris (com a mínim fomentar els debats necessaris i sense complexes), com la canalització vers la internacionalització i difusió complerta del procés cap a la independència que ja ha començat.
_____________________________________________________________________________________________
El Punt-Avui està participant a la campanya de comunicació que fem des de l'Assemblea Nacional Catalana per a l'Acte de Consitució d'aquest proper 10 de març, o 10M, al Palau Sant Jordi de Barcelona. Us passo alguns dels articles que ja han estat publicats.

10 de març- L'Acte de Constitució de l'Assemblea Nacional Catalana
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/512403-lanc-compta-reunir-7000-persones-al-sant-jordi.html

Entrevista a Odette Viñas, coordinadora de 9B de Barcelona
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/514448-els-partits-no-estan-prou-activats.html

Entrevista a Joan Matamala, coordinador de Girona
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/514742-estem-abocats-a-ser-independents.html

Entrevista al coordinador de la Conca de Barcerà
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/515001-caminem-cap-a-un-desti-possible.html

Cal que totes les persones convençudes ens apleguem en aquest moviment plural, organitzat des de la població civilper coordinar accions unitàries arreu del nostre territori.
Ens hi apuntem a títol individual, gent de totes les tendàncies, amb l'unic objectiu comú d'aconseguir la Independència de catalunya!!!

Tenim 3 tasques principals:
1.- assegurar una majoria clara de la població a favor de la independència, i facilitar al màxim les aliances imprescindibles a Europa i a la resta del món, institucionals, civils, TOTES.
2.- fer costat a l'Associació de Municipis per la Independència
3.- empènyer els nostres representants polítics a convocar un referèndum vinchulant o plebiscit i declarar la independència, en l'ordre que sigui més estratègic o possible

El 10 de març marcarà un punt d'inflexió per al futur de l'ANC i també en la política catalana.

Ja us hi heu apuntat? Hi sereu el dia 10 de març?
Podràs dir, jo hi era!!

Share/Bookmark

2 comentaris :

Assumpció Cantalozella ha dit...

Ahir, al Sant Jordi, vam fer un acte de constitució de l'ANC històric. Unes 7000 persones i escaig. Uns 3.900 teníem dret a vot. Els altres 2.500 es van unir a nosaltres.
Assumpció Cantalozella
del Conselll Permanent.

Boladevidre ha dit...

Gràcies pels teus comentaris al meu Bloc.
Ens movem i és endavant. Arribraà un altre juny, en pots estar segura, si persistim. Altra cosa és en quines condicions quedarem; però siguin les que siguin seran les que tindrem per caminar.... Salut!