traducció - translate - traducción

19.4.16

ACORD D'AGERMANAMENT ENTRE ANC, ASM, I PDADLa Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià (PDaD) presentarà el proper 20 d’abril a les 19.00h l’Acord d’Agermanament signat amb a l’Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, carrer Sant Ferran 12 de València.
L’acord de col·laboració al que arribaren després d’una exitosa reunió entre les tres entitats el passat dilluns 4 d’abril a la seu de l'ANC a Barcelona, es farà públic i presentat per el coordinador de la PDAD, Toni Infante, i els presidents de l'ASM i l'ANC, Cristòfol Soler i Jordi Sánchez. Les tres entitats han anat elevant el grau de col·laboració i coincidència entre elles, així con la participació en les respectives activitats, especialment en les diades més significatives. 
L’objectiu comú de les organitzacions més importants que treballen per l'exercici del Dret a Decidir és estretir llaços per compartir projectes i estratègies, i fer créixer el sobiranisme arreu dels Països Catalans.

VISITA ELS WEBS

Share/Bookmark