traducció - translate - traducción

6.4.16

L'EMPENTA SOBIRANISTA S'INTENSIFICA ALS PAÏSOS CATALANS

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca, la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià i l'Assemblea Nacional Catalana intensifiquen la col•laboració.

D'esquerra a dreta: Cristòfol Soler /Assemblea Sobiranista de Mallorca), Jordi Sánchez (Assemblea Nacional Catalana) i Toni Infante (Plataforma pel Dret a Decidir - País Valencià)

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca, la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià i l'Assemblea Nacional Catalana intensificaran la seva relació a través d'un acord de col•laboració que preveuen presentar en públic properament. La decisió s'ha ultimat en una reunió de treball celebrada aquest dilluns a la seu de l'ANC, encapçalada pels presidents de l'ASM i l'ANC, Cristòfol Soler i Jordi Sánchez, i el coordinador de la PDAD, Toni Infante, en la qual han participat una dotzena de membres de les direccions de les diverses organitzacions. La coordinació entre aquestes entitats, que ja s'ha fet efectiva fins ara en la participació i el suport mutu a mobilitzacions, actes i les assemblees respectives, es concretarà en una col•laboració més estreta per compartir projectes i estratègies en l'objectiu comú de fer créixer el sobiranisme en cadascun dels territoris dels Països Catalans.

Barcelona, 4 d'abril de 2016

Foto 1: Cristòfol Soler (ASM), Jordi Sànchez (ANC) i Toni Infante (PDAD)

Foto 2: Drets: Sal•lus Herrero (PDAD), Vicenç Relats (ANC), Tomeu Adrover (ASM), Agnès Ambròs (ASM), Daniela Grau (ANC), Àngels Folch (ANC), Consol Barberà (PDAD), Antonio Terrones (PDAD) i Victor Cucurull (ANC). Asseguts: Cristòfol Soler, Jordi Sànchez i Toni Infante.

Share/Bookmark