traducció - translate - traducción

15.4.16

LES 10.000 PERSONES QUE VAN DENUNCIAR MANOS LÍMPIAS, RECORRERÀN A LA JUSTÍCIA ORDINÀRIA

Les persones que el passat gener lliuraren la demanda contra Manos Límpias amb més de 10.000 signatures
La demanda contra el fals sindicat de Manos Límpias, presentada el passat genera davant la Fiscalia Superior de Catalunya amb 10.000 signatures,  i que el passat més de març va ser remesa a la Fiscalia Provincial de Madrid, atès que els fets denunciats eres competència d'aquella, serà presentada en breu davant el jutjat de guàrdia de Vilanova i la Geltrú, lloc de residència de l'impulsor de la demanda.

Recentment la Fiscalia Provincial de Madrid havia notificat a la part demandant, que les diligències havien estat arxivades però que aquesta part podia recórrer davant la justícia ordinària.

Precisament la notícia de la detenció de la cúpula de Manos Límpias, per cert que amb alguns dels arguments ja considerats en la demanda presentada el gener passat, ha sorgit mentre els impulsors de la demanda estaven preparant la presentació d'una querella davant la justícia ordinària.

Vista la contradicció entre l'arxivament de la demanda dels 10.000, i l'obertura de diligències per causes molt similars a les que s'hi fan constar, s'està estudiant d'obrir alguna acció en contra de la Fiscalia de l'Estat, sense descartar la via de les institucions judicials europees.

Quico Romeu
Vilanova i la Gletrú, 15 de març de 2016

_______________________________________________________________________

TOTA LA INFORMACIÓ

Share/Bookmark