traducció - translate - traducción

14.4.16

NEIX EL NOU ESPAI DE COORDINACIÓ DE JOVES INDEPENDENTISTES D'ESQUERRES DELS PPCC

Assemblees i col•lectius locals de joves independentistes i d’esquerres creen un nou espai de coordinació, de suport mutu, formació i debat.

Assemblees de joves per la Unitat Popular és el nou espai de coordinació que assemblees i col•lectius de joves independentistes i d’esquerres dels Països Catalans sotasignants hem creat amb l’objectiu de millorar i reforçar la nostra tasca. Després de comprovar que compartim ideologia i visions polítiques i estratègiques, el passat 28 de desembre de 2015, a la vila insubmisa i republicana de Celrà, vàrem celebrar el Congrés Fundacional d’aquest nou espai. Són varis els motius d’aquest pas endavant, i l’objectiu és doble: reforçar els diferents projectes locals existents i aportar el nostre granet de sorra en la lluita per la República Catalana independent. 

Reforçar la tasca de les assemblees de joves. L’espai de coordinació esdevindrà un espai de formació (imprescindible), de suport mutu (material, intel•lectual, humà...) i de debat ideològic, estratègic i polític. El nostre objectiu és impulsar la visualització i tasca dels projectes locals per fer-los referents en els seus àmbits territorials, tot aprenent els uns dels altres compartint experiència i referencialitat. 

Contribuir en la lluita del poble català per al seu alliberament nacional i social. Volem participar activament del moment polític històric actual que viu Catalunya i la resta dels Països Catalans. El moviment popular per la independència no pot desmobilitzar-se, i des de i amb les nostres assemblees locals el continuarem impulsant de manera coordinada. Ens trobem en una cruïlla històrica pel nostre alliberament, i no podem romandre passius davant d’aquesta situació.


Som les Assemblees de joves per la Unitat Popular. Cal continuar acumulant forces, enfortint i enllaçant les lluites i reivindicacions socials entorn al projecte independentista per exercir la Ruptura. La República Catalana és l’eina que ens ha de permetre avançar cap al socialisme, cap a l’extinció del patriarcat i cap a un model de societat sostenible i ecologista. Considerem a la CUP i altres organitzacions municipals germanes les nostres referents, creiem que són l’eina a reforçar per construir i eixamplar la Unitat Popular. 


La campanya “Des de tots els racons, el jovent en lluita!” finalitza amb la creació d’aquesta nova eina de la qual ens dotem les assemblees i col•lectius de joves. 

Amunt el jovent en lluita! Visca la Terra! 

Pert contactar amb nosaltres envieu-nos un correu a info@assembleesdejoves.cat o bé ompliu el




El 28 de desembre de 2015 a Celrà assemblees i col·lectius locals de joves dels Països Catalans que compartim ideologia i visions polítiques i estratègiques vam donar el tret de sortida a aquest espai de coordinació.





L’espai de coordinació esdevé un espai de formació, de suport mutu i de debat. El nostre objectiu és impulsar la visualització i tasca dels projectes locals per fer-los referents en els seus àmbits territorials, tot aprenent els uns dels altres compartint experiència i referencialitat.
Ens trobem en una cruïlla històrica per l’alliberament nacional i social del nostre poble, i no volem ni podem romandre passius. El moviment popular per la independència no pot desmobilitzar-se, i des de i amb les nostres assemblees locals el continuarem impulsant de manera coordinada.
Cal enfortir i enllaçar les lluites i reivindicacions socials entorn al projecte independentista per exercir la Ruptura. La Unitat Popular ha de continuar acumulant forces cap a la República Catalana, l’eina que ens ha de permetre avançar cap al socialisme i cap a un model de societat igualitari, sostenible i ecologista.

Font: https://assembleesdejoves.cat/

Share/Bookmark