traducció - translate - traducción

24.9.18

Una gran plataforma cívica convoca una marxa a Barcelona l’1-O perquè se’n faci efectiu el resultat

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Han anunciat que al web 1octubre2018.cat s'hi recolliran a partir d'avui tots els actes reivindicatius que es duran a terme durant el cap de setmana previ i també durant tota la jornada del primer d'octubre


Redacció VilaWeb

L’ANC i Òmnium han anunciat que s’adhereixen a la Plataforma 1 d’octubre, constituïda per diversos col·lectius i organitzacions ciutadanes que tenen ‘l’objectiu d’aglutinar i coordinar els actes unitaris del primer aniversari del referèndum. Les dues entitats també informen que a les 18.30, a Barcelona, faran una marxa per tal de demanar que es faci efectiu el mandat de l’1-O. El recorregut encara no està definit, segons que informa l’ANC, ja que estan pendent de permisos.

Totes dues entitats han anunciat que al web 1octubre2018.cat s’hi recolliran a partir d’avui tots els actes reivindicatius que es duran a terme durant el cap de setmana previ i també durant tota la jornada del primer d’octubre. Les accions tindran lloc de manera descentralitzada tant la mateixa jornada com el cap de setmana previ a la majoria de poblacions del país per tal que cada municipi pugui recordar i reivindicar ‘la fortalesa i el mandat de la jornada’.

Paral·lelament, el col·lectiu estudiantil Universitats per la República ha convocat una vaga d’estudiants el primer d’octubre amb el lema ‘Ni oblit ni perdó’. Els estudiants es manifestaran en diferents ciutats del país i, a Barcelona, sortiran a les 12.00 de la plaça d’Universitat i es dirigiran a la plaça de Sant Jaume.

A continuació són les entitats que conformen la Plataforma 1 d’octubre, tot i que s’espera que en els propers dies s’anirà ampliant:

– Agents Rurals per la República
– Assemblea Nacional Catalana
– Assemblea Nacional de Joves Independentistes (ANJI)
– Bombers per la República
– Clam per la llibertat
– Comitès de Defensa de la República (CDR)
– Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya (FNEC)
– Grup Impulsor del Parlament Ciutadà
– Joves Nous Catalans
– L’Eina – Espai Jove de la Intersindical – CSC
– Òmnium Cultural
– Unió de Sindicats de Treballadors de l’Ensenyament de Catalunya (USTEC)


Ha nascut la Plataforma 1 d'Octubre!



A la seva web podreu consultar les activitats que es realitzaran a municipis d'arreu de Catalunya per rememorar l'.

http://

 

Sortim al carrer, la ja és aquí!



Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Share/Bookmark