traducció - translate - traducción

23.9.18

Y Viva España | Salvador Clot

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial


Dimecres, a les 22'00h, a @MonDiari  vam publicar els missatges de l'#AporellosJudicial. Tres dies després, què ha passat, realment? (obro fil)
1. Els grans partits de la dreta espanyola, PP+C's, han defensat explícitament aquests jutges i han atacat, una vegada més, les institucions catalanes. El PSOE ha tingut la barra de dir que l'activitat d'aquests ultres i la seva claca judicial no afecta la imparcialitat.

2. Dues de les tres associacions de jutges -que són igual d'ultres- s'han tancat en banda. La tercera, JxD (progres), s'ha posat de perfil amb l'argument de "són pocs i no els llegim". Afegeixo jo: I tampoc no els denuncien. Hi ha Àgora Judicial, però són pocs i catalans.

3. El CJPJ, propietari del xat, s'ha negat fins i tot a parlar-ne. La Fiscalia de l'Estat ha fet el mateix.

4. No hi ha investigació, no hi ha responsables. Avui sabem que hi ha dotzenes d'ultres amb toga i centenars de hooligans companys seus que els donen suport. Tots ells ens esperen a dins dels jutjats. Molts d'ells, a Catalunya.

5. També sabem que entre els jutges impera la llei del silenci. N'hi ha de demòcrates? Sí, alguns, però tenen por. Per això no han reaccionat mai. Bé, el jutge Federico Vidal sí que ho va fer. I el CJPJ el va sancionar. Per això al fòrum l'amenacen i li diuen "traïdor".

6. Judicialment, Espanya és una illa. Ho demostra el fet que, entre tots els missatges que hem llegit, només un planteja un dubte 'jurídic' quan es refereix al grau de pressió de les manilles o si han d'estar 20 anys a una presó de Canàries o d'Extremadura.
Font: https://mobile.twitter.com/salvadorcot/status/1043431299212603397?s=08

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Share/Bookmark