traducció - translate - traducción

3.11.16

Catalunya fa saltar pels aires el PSOE


Si voleu, podeu pensar que és una exageració de les meves, que allò del PSOE és un conflicte normal entre aquells que volen la governabilitat enfront d’aquells que primen la confrontació esquerres/dretes, podeu mirar-ho així si voleu, però perdeu una mica de temps a fer números, sense els diputats independentistes catalans Espanya ara tindria un govern i el PSOE no hauria saltat pels aires, i això hauria de servir de lliçó política als que propugnen deixar els espais polítics buits i no presentar-se a eleccions espanyoles, és una norma d’intel·ligència política bàsica no deixar mai el teu espai polític buit, perquè altres l’ocuparan i treballaran en sentit contrari als teus interessos. Esperem que algun dia els amics cupaires arribin a aquesta conclusió.
L’episodi d’ahir a Madrid, no és res més que el nacionalisme espanyol organitzant-se per intentar frenar la independència de Catalunya, la dreta, els bancs, l’Ibex, la casta política andalusa-extremenya, tots aquells que veuen perillar les seves menjadores amb Catalunya fora dels seus tentacles, han decidit que només un govern del PP pot fer front a la llibertat de Catalunya, i per això el No és No de Pedro Sánchez,  l’exsecretari socialista, és/era altament sospitós de voler trobar algun tipus d’acord amb els catalans, fet que ha comportat la seva defenestració. El PSOE té el mateix discurs nacionalista espanyol del PP, per tant la dreta i els poders fàctics compren l’original no la copia.
La corrupció del PP? Molt bé i vosaltres? A Espanya això de la corrupció només tornarà a ser utilitzat per intentar atacar líders independentistes catalans, la corrupció és pel sistema borbònic element constitutiu, sense corrupció no hi hauria monarquia borbònica, per tant el fet important és controlar Catalunya, no que el PP sigui un partit corrupte dirigit per franquistes incapaços.
Qui hi ha a la comissió gestora del PSOE colpista? De moment dos socialistes andalusos i dos extremenys i algunes comparses que no saben el que fan com els valencians d’en Ximo Puig, les dues federacions controlades pel caciquisme parasitari que viu dels ajuts públics, aquells més interessats a continuar a esprémer Catalunya per mantenir el demencial sistema assistencial que només afavoreix els poderosos locals.
Els colpistes del PSOE, amb el General Armada/González amagat darrere les faldilles de Susana Diaz, una senyora ideològicament del PP que milita al PSOE, faran una mica de comèdia durant uns dies dient que el Comitè Federal no ha canviat el No és No contra Rajoy, però aquest No durarà fins al moment just i necessari per dir SI, i per “sentit d’estat” deixaran pas a Rajoy, per enfrontar-se a la nació catalana. A partir d’ara la confrontació està entre la monarquia borbònica i la república catalana, i tots hauran de posicionar-se, amb els borbons o amb la llibertat.
Gustau Navarro i Barba

Share/Bookmark