traducció - translate - traducción

11.1.19

A Europa, llista unitària. Volem un triomf de país | ANC

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Resultat d'imatges de llistaunitariaue

Assemblea Nacional Catalana impulsa el manifest “A Europa, llista unitària. Volem un triomf de país” per exigir als partits que defensen el dret a l’autodeterminació de Catalunya que es presentin en una llista unitària a les eleccions al Parlament europeu. Els comicis se celebren el proper 26 de maig de 2019, tot coincidint amb les eleccions municipals.

L’objectiu d’aquest manifest és el de sumar el màxim d’adhesions possibles per fer una pressió efectiva sobre els partits per tal que concorrin a les eleccions conjuntament. Si volem reconeixement internacional com a nació, és imprescindible presentar-nos amb una llista unitària a les eleccions europees. Aquesta llista conjunta permetria maximitzar el nombre de representants independentistes a les institucions europees i ens permetria ser més visibles com a societat nacional diferenciada en el marc europeu.

Per tant, us animem a sumar-vos a la petició i a fer-la extensiva a tothom per tal de sumar el màxim de suports possibles al manifest.

Podeu adherir-vos-hi aquí:

#CapALaIndependència
Secretariat Nacional
Assemblea Nacional Catalana


Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Share/Bookmark

Cap comentari :