traducció - translate - traducción

31.1.19

Consulta el mapa de mobilitzacions pel 1F

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Divendres començarà el trasllat dels presos polítics i les entitats sobiranistes han preparat mobilitzacions a tot el territori per denunciar el judici.

La BBC es fa ressò de la prohibició del color groc a Catalunya

Divendres s’iniciarà el trasllat dels presos polítics a les presons madrilenyes de Soto del Real i Alcalà-Meco per donar temps als líders independentistes per adaptar-se als centres penitenciaris i poder preparar les seves defenses. No se sap l’hora exacta en la qual els Mossos d’Esquadra traslladaran els presos fins a Brians 2 (que serveix de nexe intercanviador) com tampoc se sap quan la Guàrdia Civil començarà el trasllat fins a Madrid. L’únic detall que ha transcendit és que la policia espanyola efectuarà el viatge, d’unes sis hores, sense parades.
L’ANC ha preparat un seguit de mobilitzacions a tot el país. Al matí les territorials acompanyaran els presos i preses polítiques als vorals i ponts de les carreteres per on és previst que passin durant el trasllat. A Els Lledoners s’ha demanat que la gent es posi als vorals sense entorpir al trànsit a la C-55 des de l’entrada de la presó (polígon Pla dels Vinyats) fins la rotonda d’entrada a l’Eix Transversal (C-25). Encar ano ha trascendit la hora de convocatòria ni si hi haurà concentracions a les presons de Puig de les Basses i Mas d’Enric.

Concentracions a la tarda a totes les capitals de comarca

A la tarda es convocarà a les 19h davant dels ajuntaments de totes les capitals de comarca. A Barcelona, però, es repetirà la localització del 21D: l’entitat independentista ha convocat a la mateixa hora als Jardinets de Gràcia.
L’entitat independentista ha buscat el suport dels consistoris sobiranistes instant-los a penjar pancartes de #fakeJustice i “Self determination is a right, not a crime” (l’autodeterminació és un dret, no un crim). Ambdues frases són els lemes principals de la campanya #makeAMove (mou-te) que s’estendrà a diverses capitals europees un cop arranqui el judici.

Manifestació dissabte davant la Generalitat

Dissabte a la tarda l’ANC ha convocat a davant del Palau de la Generalitat (plaça Sant Jaume) per reclamar què estan fent els polítics per aplicar el mandat de l’1-O. L’hora encara no s’ha concretat. Finalment, l’entitat independentista ha demanat estar atents als canals de comunicació oficials per noves convocatòries i animen a les bases sobiranistes a estar preparats per donar respostes ràpides a tot el que vagi passant els pròxims dies.

Última actualització del mapa el dimecres 30 de gener a les 12:33


Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Share/Bookmark