traducció - translate - traducción

17.3.15

EL PORC DE LA GUERRA BRUTA I LA CONSPIRACIÓ CONTRA EL BARÇA.

Les clavegueres de l’estat omplen de “merda” Fernández Díaz

Els vincles del comissari José Manuel Villarejo amb el joc brut de l'estat contra Catalunya al descobert


Que hi fa un vell comandant policial franquista, creador de la Unitat interna policial i lligat a tot tipus d'operacions i casos obscurs en governs de l'UDC, PSOE i PP, mediant amb Victoria Álvarez, exparella de Jordi Pujol Ferrusola, perquè aquesta declarés a la UDEF sobre els suposats assumptes tèrbols del fill de l'expresident Pujol? Per què l'advocat Rafael Redondo, soci de negocis milionaris amb Villarejo, acompanya a declarar davant el jutge Ruz a Victoria Álvarez un mes després que Jorge Moragas, cap del Gabinet de Rajoy i diputat del PP, demanés a Álvarez per SMS que ho expliqués tot per "salvar Espanya"? Per què el ministri de l'interior va condecorar el comissari José Villarejo en agraïment per investigar Catalunya, condecoració que suposa 500 euros mensuals de per vida a la seva nòmina?
El "petit Nicolás" ja havia vinculat a Villarejo amb els moviments policials a Catalunya contra els Pujol

Villarejo hauria estat al capdavant de la filtració dels informes falsos que vinculaven Xavier Trias o Artur Mas a comptes a l'estranger, però els seus tentacles també guarden relació amb  la declaració de Victòria Álvarez, i de l'empresari Javier de la Rosa contra la família Pujol.

El "petit Nicolás" va declarar davant Afers Interns, que el comissari Villarejo hauria promès un pagament de 400.000 euros a l'empresari Javier de la Rosa, condemnat pel cas KIO, a canvi que l'empresari declarés contra la família Pujol.

Oriol Pujol posa al descobert el joc brut de l’estat
 

Oriol Pujol va explicar en la seva compareixença ala Parlament que Francisco Nicolás va reunir-se amb ell presentant-se com a emissari de la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, i del ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz i que en la conversa que van mantenir el "petit Nicolás" li va demostrar que tenia informacions sobre trobades i converses que no constaven al sumari i que sabia algunes coses que pràcticament només sabia el propi Oriol Pujol.

El ministre Fernández  Diaz recorda els serveis rellevants prestats per Villarejo

Per què el ministre de l'interior, Jorge Fernández Díaz, insistia en recordar que el comissari Villarejo "ha prestat rellevants serveis a la lluita contra el terrorisme i el crim organitzat i això no es pot oblidar en cap moment", just el dia després d'anunciar que ha encarregat un informe a la Direcció General de la Policia sobre els negocis milionaris del comissari?

NOTÍCIES RELACIONADES


Ho assegura “Mundo Deportivo” mitjançant un article del seu subdirector, Francesc Perearnau, on assegura que el fiscal José Pedrals demanarà la inhabilitació del Barça per jugar la lliga espanyola


Perearnau diu en el seu article que el “cas Neymar” és una autèntica conspiració fruit d’una Espanya que encara no ha superat el més pur franquisme. Una conspiració dirigida per un fiscal que vol assumir protagonisme i que aprofita la frustració del madridisme perquè el F.C. Barcelona li robés Neymar al Madrid. El subdirector del diari de capçalera de la premsa esportiva catalana al·lega la rapidesa del jutge Ruz i del fiscal i el fet que hagin filtrat les resolucions a la premsa abans d’informar al Barça, un fet habitual en casos concrets que perjudiquen a Catalunya.
Penes de presó per a Sandro Rosell i Josep Mª Bertomeu i inhabilitació del Barça per a jugar a la lliga espanyola durant una o dues temporades
 
Aquesta és la previsió que fa en el seu article el subdirector del diari, una clara confirmació de la conspiració contra el Barça que a Madrid preparen,una conspiració que ja vam advertir des del directe!cat.

Enllaç a l'artícle de Mundo Deportivo: Pedirán que el FC Barcelona no juegue la Liga BBVA

Share/Bookmark