traducció - translate - traducción

25.3.19

28 abril. Què votem i perquè? | Fredi Bentanachs

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial


És una pregunta complexa, l’1 d’octubre vàrem votar i guanyar el referèndum únic legal i vàlid malgrat els tribunals colonials espanyols. El 27 d’octubre vàrem proclamar la DUI. Malgrat el cop d’estat feixista anomenat 155, l’exili forçós del MHP Puigdemont i part del seu govern i la presó de l’altra part i d’activistes socials com els Jordis a les il·legals eleccions del 21D; el poble contra tot pronòstic, votava independència i malgrat les marranades de l’estat, més del 55% de la població consolidava l’1 d’octubre i votava república catalana. Vist així, hauríem de fer boicot a l’estat, publicar la DUI al DOGC per consolidar la república democràticament guanyada a les urnes. Seria el més lògic.

Ara bé, després de la frenada en sec i por per part d’ERC i PDeCAT, excepte la gent del MHP Puigdemont i la CUP, amb l’ANC, CDRs i partits indepes minoritaris; la farsa judicial i l’ambient de reculada cap a un no se sap ben bé què, hom pensa que hem de copar els escons espanyols per col·lapsar el sistema i fer Espanya ingovernable fins al reconeixement de l’estat la república catalana proclamada.
El dilema, una equació senzilla: quines sigles ha de tenir la nostra X?
Doncs bé, crec que ERC amb la seva política de minimitzar el mandat de l’1O i boicot constant a Waterloo s’apropa perillosament al federalisme autonomista allunyant-se de la república proclamada i això ho pagaran a les urnes. La CUP, gran esperança revolucionària ha optat legítimament per consolidar els municipis i recuperar el control del territori. Tot i que Poble Lliure hagi optat per presentar-s’hi, crec que les formes no han estat les correctes posant en perill la unitat de l’esquerra independentista. De totes maneres els desitjo sort.
Queda l’organització entorn del MHP Puigdemont, autèntica bèstia negra de l’IBEX35 i del règim del 78. Quan la dreta i l’esquerra espanyola surten juntes per bramar contra Puigdemont. Quan l’autonomisme poruc i malaltís critica i aparta el MHP Puigdemont, àdhuc quan hom aparta els autonomistes del PDeCAT per seguir el camí de la república proclamada el 27 oct. Quan tots els enemics de la Pàtria es conjuren contra el nostre President, és doncs ben palès què ell, representa la pedra de la revolta la il·lusió de la república. A despit del què puguin opinar els “pijoprogres” falsament esquerranosos, autèntics seguidors de Lerroux. L’esquerra rupturista i la revolta només pot tenir un nom Puigdemont i el moviment polític què l’hi dóna suport. Per poder consolidar la república votada l’1 octubre. I un cop feta proclamar eleccions lliures i què guanyi al millor.

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Share/Bookmark

2 comentaris :

Unknown ha dit...

Completament d'acord: a Europa, el President Puigdemont! Podrà seguir treballant pel pais!... I a l'estat, a qui enviem? No podem quedar-nos sense veu davant ela del 155! I a de ser veus decidides i clares: només ens queda Poble Lliure i els seus socis! Han decidit participar malgrat l'acordat a les CUP's i jovels ho agraeixo! Tan respectable era la decisió dels altres cupaires com la d'ells: endavant Poble Lliure!

Boladevidre ha dit...

Jo també ho veig així. Fer la Pinça. I més quan des d'ahir ERC s'ha integrat oficialment al Consell per la República.