traducció - translate - traducción

9.3.19

Si t'ha pegat un policia, deixes de ser ciutadà | Salvador Cot

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

"El coronel De los Cobos -un simpatitzant explícit del 23-F- fins i tot s'ha negat a considerar ciutadans als agredits per la policia i la Guàrdia Civil"

Resultat d'imatges de sonrisa de los cobos


El judici del Suprem -ara que ja hi ha testimonis que defensen en primera persona la violència policial de l'U d'Octubre- ha derivat en una contradicció frontal en la concepció de la democràcia. D'una banda, els responsables de l'Estat consideren que la prioritat era arrencar les urnes de les mans dels integrants de les meses electorals, al marge de si per aconseguir aquest objectiu calia agredir físicament les persones. És a dir, la defensa de les estructures de l'Estat, al seu parer, passava per davant de la integritat física dels ciutadans, per més pacífics que fossin. Una concepció ideològica que, en última instància, acaba essent incompatible amb els drets humans.
Aquesta actitud del poder està profundament arrelada en la història de l'Estat espanyol. El coronel De los Cobos -un simpatitzant explícit del 23-F- fins i tot s'ha negat a considerar ciutadans als agredits per la policia i la Guàrdia Civil, tractant-los de delinquents i legitimant-ne l'apallissament. Dit d'una altra manera, l'última justificació del poder són les porres. Aquesta és l'Espanya real.


Uns arguments que il·lustren la ruptura irreversible de la major part de la societat catalana amb l'Estat a qui paguen els impostos. Com ha dit Roger Torrent, vam votar i tornarem a votar.


Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Share/Bookmark